Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst is de landelijk initiatiefnemer van Amargi, een vereniging van mensen die zich willen bevrijden van geldzorgen. Van 2012 tot 2014 was hij wethouder Onderwijs, Financiën en Jeugdzaken in Amsterdam. Hij is daarnaast lid van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (https://www.raadrvs.nl/) en landelijk projectleider Citydeal Eenvoudig Maatwerk (https://www.programmasociaaldomein.nl/trajecten/eenvoudig-maatwerk-bij-ingewikkelde-problemen)

 

Jos van der Lans

Jos van der Lans werkt sinds 1994 als publicist, na dienstverbanden bij Tijdschrift voor de sociale sectoren en de Volkskrant.  Was tussen 1999 en 2007 lid van de Eerste Kamer. Publiceerde met Nico de Boer in 2014: Decentraal. De stad als sociaal laboratorium.

Jos is bestuurder van de co​öperatie.

 

Henny van der Most

Henny van der Most is de lokale coördinator van het project Incassovrije Wijken in Den Haag. In 2017 richtte ze de Pit van Moerwijk op, een buurtcentrum/impactcentrum in eigen beheer in de wijk Moerwijk. Ze was de drijvende kracht achter de coalitie van armoede-organisaties in Den Haag, Delen Achter de Duinen.

 

Naima Zoundri

Naima Zoundri is de lokale coördinator van het project Radicale Schuldpreventie in Leeuwarden. Voorheen werkte zij als generalist bij Amaryllis in het wijkteam Zuid-West van Leeuwarden.

 

Annefleur Siebinga

Annefleur is de landelijke projectsecretaris van Amargi. Daarnaast is zij ook de landelijke projectsecretaris van de City Deal Eenvoudig Maatwerk.

 

Martijn Schut

Nancy Hendriks-Yard